Finally Alexandra is on her way to Danmark

We have had, for the last 24 h, Algeria on our port side seeing city light during night and beautiful mountains with snow on there highest peaks. Now we have sun and warmer temperatures but still westerly winds against us.

Position: 37,18.11N , 3,50.94E

Speed: 5 knots, Course: 283 deg.

The first sundown 28-03

Algerian coastline with beautiful mountains with snow on the top. 31-03, 08:21

 

More pictures

2 thoughts on “Finally Alexandra is on her way to Danmark

 1. Jørgen Thanning

  Hej Maria og Lars.
  Tilbage i Rungsted har vi fået TAYO i vandet. Dejligt solskin her, men luften er kold. Ja her er det østenvind, og den ville jo passe jer bedre. Dejligt at høre i er undervejs. Håber i ikke skal krydse hele vejen til Spanien.
  God tur. Sus & Jørgen

  Reply
  1. lars

   Hej Jørgen og Sus,

   Rart at høre at i har fået Tayo i vandet for så begynder den sæson vi alle længtes efter. Vi har idag til at fikse og klargøre Alexandra så vores delivery crew kan sejle hende til Holland.Fi flyver hjem fra Malaga i morgen.Vi har de sidste 5 dage sejlet med skipperen og er meget tilfredes med vort valg, da han er meget erfaren fra de store have og en festlig person.

   Hilsen,

   Maria og Lars

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *