Join the team

There are possibilities of joining our team during different parts of our journey.

We have below listed the different parts of our journey where there are vacant cabins on board.

Use contact form to contact us for further details

[contact_form]Contact us

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

6 thoughts on “Join the team

 1. Maiken Træholt

  Hej!

  Vi er to piger som ønsker at være gast på et skib til sommer, hvis det er muligt at få en plads. Vi er 21 og 22 år, og det drejer sig om 1,5 måned gerne fra start juli. Har i ledige pladser, og hvor regner i med at være på det tidspunkt? Vi har ikke tidligere sejleerfaring. Den ene af os har et dykkercertifikat. Vi har begge rejst før, og er ikke blege for at tage fat 🙂

  Venlig hilsen
  Maja og Maiken

  Reply
  1. lars Post author

   Hej med jer,
   Det kunne være hyggeligt at have jer med. I begyndelse af juli er vi på vej til Marquesas fra Galapagos.
   Vi forventer at være på Marquesas omkring d, 5 juli. Vi sejler derefter rundt i Marquesas ø riget og tuamuto atollerne frem til omkring d. 22 august hvor vi forventer at være i Papete.
   På turen fra Panama til Papete har på nuværende tidspunkt planlagt at vi har 1-2 andre besætningsmedlemmer med. Det bliver derfor svært at passe ind i planen, hvis i skal med fra starten af juli.

   Hilsen, Lars

   Reply
 2. Joanna Westerby

  Hi,

  We spent a lot of time with Alexandra in Nelson NZ when Hans and Mariet were there. We have been trying to get in touch with them lately but I think they have changed their email.

  Do you still have a way to contact them?

  Thanks in advance

  Reply
 3. Emilie Berthelsen

  Hej,
  Nu er det efterhånden lang tid siden i sejlede fra Rungsted. Det har været sjovt at følge jer via hjemmesiden 🙂 Hvis i mangler og har lyst til at have et sæt ekstra hænder med en måned eller så i løbet af det næste års tid, så melder jeg mig gerne! Hvis er er interesserede, så lad os skrive lidt sammen om det. Jeg har både sejlerfaring og kan bage pandekager i søgang.
  Emilie

  Reply
  1. lars Post author

   Hej Emilie,

   Det kunne være hyggeligt. Jeg skriver til dig fra vores on-board mail. Når jeg har skrevet til dig kan du komme igennem filteret der sikrer at det kun er godkendte mail der kommer frem.

   Hilsen,

   Lars

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Indtast koden for at forhindre spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.